Vindecare verde

Bine ne-am întâlnit!

Vă mulțumesc pentru că ați accesat această secțiune despre vindecarea verde.

Suntem aici si acum pentru că avem un rol esențial în viața noastră si suntem conștienți că exista o cale de/spre vindecare holistică de la etc, spirituală, emoțională spre fizică.

Green-therapia derivă din psihologia verde care considera că o serie dintre problemele fiintelor umane se manifestă ca urmare sau din cauza înstrăinării de natură.

Cu cât tehnologia din lumea de azi devine mai high, cu atât mai important este ca oamenii să se conecteze mai direct cu natura dacă doresc să-si mențină un ritm de viață sănătos.

Personal sunt preocupat de foarte mulți ani de activarea psihologiei (inclusiv cea socială) d.p.d.v. ecologic, prin care de mai bine de o decadă,  încearc să utilizez cunoștințele dobândite în domeniul psy în contextul adaptării schimbărilor climei planetare, identificând, mai întâi ca ecologist cu activitate de multi ani în domeniu, dificultăți ale oamenilor bazate pe interacțiunea cu mediul, în special cel natural.

Detalii de la ultimul eveniment stiintific la care a participat pe
http://www.greentourism.ro/green-psychology-trend-in-moldova/

Iată câteva căi green-terapeutice centrate pe reducerea sau eliminarea unor simptome ce pot sa ne îngreuieze drumul prin viață:

-Normalizarea greutătii corporale;

-Educație si motivare pentru schimbarea stilului de viată;

-Seminarii psihologice;

-Consiliere specifică;

-Dietoterapie verde, clase de gătit green

-In/dependent day – Program de abandonare a dependentelor

-Terapie prin arta verde

-Cromoterapie verde.

-Alte căi personificate tipului de simptom manifestat.

Sunt căi cuprinzătoare, deliberate și planificate, prin mijloace științifice, având un cadru clinic și teoretic, centrate pe reducerea sau eliminarea unor simptome ce ne îngreunează drumul prin viață.

Călătoria pe aceste căi spre varianta dumneavoastră ideală a început în clipa în care ați accesat acest site.

Îmbucurător este ca ea continuă chiar şi-n lipsa dumneavoastră de aici, asta datorită capacității extraordinare a minții ce o manifestați.

Pentru o prima programare la o primă consultație trimiteți un email cu subiect Green-terapie pe adresa de corespondență psihologieverde (at) gmail.co sau sunați la 0749119009.

Tariful este format din minim doua cifre de 8.​

Vă urez o zi/zile cu verde însorit si 8imism,

Constant_in