T+I+N+O=TINO

Tenacitate/ Trudă/ Trăire

Iubire/ Iertare/ Iluminare

Naturalețe/ Normalitate/ Neprihănire

Optimism/ Omenie/ Originalitate!

Tino_nume

TINO înseamnă Trăirea Iubirii cu Naturalețe și Originalitate!

Sau poate să însemne Trăirea Iubirii cu Neprihănire și Optimism!

Sau găsește tu o altă definiție folosind patru cuvinte din cele doisprezece de mai sus și lasă un comentariu în jos-ul paginii!

Acest articol este oferit sub licența tino.ro. Îl puteți re-publica oriunde incluzând autorul și sursa, păstrând toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Constan(tin0) Șerban, este art terapeut verde si co-autor pentru greenarts.ro®, consilier de optimizare personala, antrenor de optimism și autor pentru scoaladeoptimism.ro®, respectiv pentru 8imism.ro® si de asemenea, expert în turism durabil (sustenabil&responsabil) si administrator pentru turismverde.ro®.

One Reply to “T+I+N+O=TINO”

  1. Va doresc in anul 2016 sa aveti sufletul plin de bucuria de a trai! La multi ani! Ne-am cunoscut la intalnirea organizata de echipa Terra Mileniul Iii. Sunt din Moreni si ne-ati invitat sa participam la scoala 8imistilor. Colega si prietena mea v-a spus ce lucruri minunate facem impreuna cu elevii nostri. Cu toate ca ne straduim, probabil nu suficient, si vazand ce lucruri minunate faceti, cred ca putem mai mult. Ne dorim! Speram sa ne intalnim, va invitam la Moreni. Cu prietenie si optimosm, rodica racasanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *